Turchyn1

Студент 2 курсу кафедри програмного забезпечення Кіровоградського національного технічного університету Андрій Турчин руйнує стереотипи, що спортсмени не можуть бути програмістами… Він має вагомі здобутки у спорті та успішно навчається на нашій кафедрі.

Цього року Андрій переміг на чемпіонаті Європи з бойового самбо у Словаччині та здобув титул чемпіона Європи з даного виду спорту. Але, як розповів Андрій, він прекрасно розуміє, що в програмуванні можна досягнути не менших висот, ніж у спорті. А спорт і навчання можна гармонічно поєднати, адже спорт виховує зібраність, цілеспрямованість, дисциплінованість. І ці риси допомагають в успішному оволодінні професією програміста.
Turchyn2

Андрій вважає, що вибрана ним спеціальність дозволить здобути інноваційні знання та відкриє перспективи до забезпеченого життя та гарної кар’єри.

Що ж до спортивних успіхів, то Андрій Турчин почав займатися спортом в 10-му класі і досяг великих результатів, а саме став чемпіоном України з бойового самбо, двократним чемпіоном України з панкратіону, двократним чемпіоном Європи з бойового самбо.

Наша кафедра вболіває за свого студента й бажає йому успіхів у навчанні та спорті!

Підготувала Оксана Конопліцька-Слободенюк

Turchyn3

2015 р.

Залишити відповідь