gwrrdxonxec_

Студенти гр. КІ-16 Черніков Данило, Панченко Олег, Джевлах Микита та викладач Ладигіна Ольга Анатоліївна кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення відвідали перший муніципальний інвестиційний форум «TIME to INVEST», одним із партнерів якого виступив Центральноукраїнський національний технічний університет.

Учасниками заходу стали представники обласної та міської влади, громадського сектору, вітчизняного та міжнародного бізнесу, міжнародних фінансових організацій та фондів, студентства міста.

На форумі обговорювалися основні напрямки економічного, туристичного, інвестиційного та наукового розвитку міста для бізнес-середовища.

Для того, щоб стати успішним програмістом, недостатньо тільки одного хорошого розуміння алгоритмізації, вміння писати код, потрібно ще мати широкий кругозір, орієнтуватися в декількох суміжних областях, наприклад, в менеджменті, енергетиці. Бути в курсі актуальних попитів/пропозицій, кому можна запропонувати свої унікальні розробки, ідеї або примкнути до команди розробників.

Адже без якісного програмного забезпечення неможлива реалізація і гармонійний розвиток масштабних проектів різного спрямування, декілька з яких були запропоновані в інвестиційних рамках форуму.

Детальніше про зміст обговорень й презентацій http://www.kntu.kr.ua/?view=article&id=90

Підготувала Ольга Ладигіна

Залишити відповідь