Пропагандуючи здоровий спосіб життя 6 квітня 2017 о 13:00 в приміщенні спортивної зали ЦНТУ за  ідтримкою профспілкового комітетустудентів ЦНТУ та кафедри фізичного виховання відбулися змагання з армреслінгуна першість серед факультетів ЦНТУ.

В змаганні брали участь студентирізних спеціальностей. В збірну механіко-технологічного факультету входили студенти кафедри програмування та захисту інформації (гр. КІ-15: Марченко Леонід, Прихідько Андрій, Саковський Євгеній, гр. КІ-16: Вітошко Олександр)й кафедри технології машинобудування (ПМ(ТМ)-16:Шмаков Сергій).

Змагання проходили в два етапи: по вагових категоріях 60,70,80 і по  абсолютній ваговій категорії. Серед студентів ЦНТУ найвитривалішимпоказав себе ШмаковСергій, який виборов друге місцев своїйваговійкатегорії.

Журі у складі Пугач В.В,Трохименко Ю.А. спостерігали за змаганням, визначили та нагородили переможців грамотами та призами.

Завдяки таким заходам проводиться агітація здорового способу життя, залучається молодь до спорту. Українцізавжди славились своїмгероїзмом і силою. В кожнухвилину могли і можуть стати на захистсправедливості та миру.

P.S. Дивіться також Перший чемпіонат з армспорту ЦНТУ

 

Підготували – Ольга Ладигіна, Білик Юлія, ст. гр. ІМ(ТМ)-14

Фото – Литвинюк Анна, ст. гр. КІ-16

Хлопці готуються до змагання

ШмаковСергій (праворуч)

Марченко Леонід (зліва)

Прихідько Андрій (праворуч)

Саковський Євгеній (зліва)

Вітошко Олександр (праворуч)

Залишити відповідь