Наприкінці квітня студенти кафедри програмування та захисту інформації (ПЗІ) у складі збірної механіко-технологічного факультету (МТФ) завоювали знову призове місце, цього разу бронзу в спортивному турнірі по волейболу в ЦНТУ. Організаторами виступили кафедра фізичного виховання разом з профспілковим комітетом студентів ЦНТУ.

В збірну МТФ входили: студенти з кафедри ПЗІ  Банченко Владислав – капітан (КІ-13), Немировський Данило (КІ-16-1), Казбеков Дмитро (КІ-16-1), Вітошко Олександр (КІ-16-1) та з кафедри технології машинобудування (ТМ) Денисенко Андрій (ІМ(ТМ)-15-2СК).

Партії були напруженими та цікавими, що підігрівало інтерес до визначення переможців. Було захоплююче спостерігати за всім, що відбувається: згуртованість команд, морально-вольові якості: достатній рівень суперництва, але в той же час і повага до інших команд. І гравці, і глядачі залишилися задоволеними фактом проведення цього заходу.

Призери турніру були нагороджені медалями і тортом, який стає доброю традицією. Ми пишаємося своїми студентами, бажаємо їм нових звершень, невгасимого інтересу до різних сфер життя!

Ольга Ладигіна

Фото – Екатерина Негруц, ст.гр. АК-16,

Микола Гребенко, ст. гр. АГ-14

Залишити відповідь