24 квітня 2018 року в Центральноукраїнському національному технічному університеті пройшов ряд заходів присвячених «Дню науки-2018».

Представники кафедри «Кібербезпеки та програмного забезпечення» брали активну участь в організації та проведенні свята. Викладачі та студенти представляли свої розробки в галузі програмування та інформаційних технологій на виставці “Інновації: наука & технології”. Також за сприяння кафедри у цій виставці прийняли участь провідні фірми Кіровоградщини у галузі інформаційних технологій.

Завідувач кафедри КбПЗ доктор технічних наук, професор Смірнов Олексій Анатолійович привітав учасників форуму «Інформаційні технології, робототехніка, автоматизація – 2018» та представив почесних гостей, зокрема директора IT- компанії Onix-Systems Дурача Дмитра Йосиповича.

Третім етапом форуму «Інформаційні технології, роботехніка, автоматизація – 2018» були виступи за секціями XLIX наукової конференції викладачів, аспірантів та співробітників і LII наукової конференції студентів та магістрантів. Засідання секцій кафедри КбПЗ пройшло у теплій та дружній атмосфері, було представлено ряд цікавих доповідей.

Таким чином, “День науки-2018” на кафедрі КбПЗ пройшов плідно та цікаво.

Детальніше про подію у групі КбПЗ в Facebook

Залишити відповідь