4 вересня 2022 року відбулася робоча онлайн-зустріч між гарантами спеціальності 125 «Кібербезпека» доктором технічних наук професором Олексієм Смірновим, гарантом спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Олександром Коваленко та Employer Brand Manager провідної української ІТ-компанії SoftServe Романом Куріленко.

Під час зустрічі були окреслені напрямки співробітництва, визначена зацікавленість практикуючих спеціалістів з ІТ-компанії SoftServe у обговорені освітніх програм спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки», 123 «Комп’ютерна інженерія та 125 «Кібербезпека», освітнього рівня бакалавр та магістр, які представлені на кафедрі кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету, й відповідних освітніх компонент. Також була визначена зацікавленість викладачів і студентів кафедри можливостями від SoftServe Academy щодо підвищення рівня знань та подальшого працевлаштування студентами та випускниками кафедри.

Навчайся, коли тобі зручно, і отримуй підтвердження своїх ІТ-скілів!

💻 Навіть під час війни SoftServe IT Academy працює, щоб створити найкращі можливості для твого кар‘єрного старту у світі технологій.

Готовий скористатися ними?

Маєш вільний час і хочеш використати його із користю?

Хочеш перевірити свій рівень знань і отримати сертифікат junior-a?

Уже маєш певні навички й хочеш прокачати їх на реальному проекті?

Ставай job-ready разом із SoftServe!

З усіх питань щодо проходження навчання та стажування у SoftServe Academy завертатися до професора Олександра Коваленко (ауд. 715).

Так як кафедра кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ є студентоцентричною, то викладачі кафедри впевнені, що дана співпраця з ІТ-компанією SoftServe, дозволить ще більше підвищити рівень знань, доповнити набір hard skills та soft skills студентів й випускників кафедри, та отримати їм високооплачувану роботу у сфері ІТ!