На варті якості освіти і науки


30 травня 2022

Перший Всеукраїнський форум «Начасні практики забезпечення якості вищої освіти в умовах воєнного стану» відбувся на е-локації кафедри КбПЗ. Фундатор і модератор форуму Олександр ДОРЕНСЬКИЙ у інтерв’ю університетському ЗМІ зазначив, що головна мета #UAForumHEQ досягнута: на одній платформі зібрані та на всю Україну поширені кращі практики реалізації освітнього процесу в контексті відповідності вимогам сьогодення і забезпечення якості вищої освіти.

 

Панельні дискусії форуму проходили сесійно у прямому етері 21.04.22, 28.04.22, 05.05.22, 12.05.22 та 17.05.22. Під час стрімів 22 спікери з Сум, Харкова, Дніпра, Києва, Одеси, Тернополя, Чернівців і Кропивницького ділилися практичними аспектами забезпечення якості вищої освіти в українських ЗВО. LIVE-трансляції відбувалися на fb-сторінці форуму www.fb.com/UAForumHEQ/

З публікаціями про форум «Начасні практики забезпечення якості вищої освіти в умовах воєнного стану» #UAForumHEQ можна ознайомитися на офіційному вебсайті Центральноукраїнського національного технічного університету:

«Ракета не летить? Освіта і наука працюють»

Олег Шаров: «Сьогодні якість освіти – відповідальність педагогів»

Вища освіта вчиться мінімізувати наслідки війни