Впровадження в освітній процес досвіду професіоналів-практиків «SoftServe»


31 серпня 2022

Викладачі кафедри КбПЗ систематично підвищують кваліфікацію, йдучи в ногу із розвитком ІТ-галузі. Так, зокрема, доцент кафедри Олександр ДОРЕНСЬКИЙ  успішно завершив Tech Summer for Teachers Bootcamp у ІТ-компанії «SoftServe» (7 липня – 4 серпня 2022 р.).

Разом із професіоналами-практиками «SoftServe» під час серії воркшопів з’ясовано, як створити навчальні середовища майбутнього, як розвивати у студентів навички до самонавчання впродовж життя, як використовувати світові технічні та навчальні тренди, як передбачати потреби ринку та сприяти його розвитку.

Кожна сесія TSTB-2022 проводилася окремим спікером-практиком з «SoftServe» і була присвячена таким актуальним питанням:

– Тренди у сфері Life Science.
– Тестування доступності: досвід створення інклюзивних продуктів.
– Ненасильницька комунікація (комунікація порозуміння).
– Освіта з кібербезпеки: тенденції та фокус.
– Англійська в ІТ: міфи та реальність.

Здобутий на «Tech Summer for Teachers Bootcamp» новий досвід і інноваційні практики доцент Доренський О. П. впроваджує у викладацьку діяльність, зокрема вже імплементував у новій освітній компоненті «Інновації в комп’ютерних науках» магістерської ОПП Комп’ютерні науки, яка з жовтня 2022 року вперше викладатиметься для здобувачів вищої освіти на кафедрі кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету.