Два тури ІСРС-UKRAINE-2022 відбудуться в ЦНТУ


05 жовтня 2022

На е-локації кафедри КбПЗ пройдуть відбіркові змагання студентської Першості світу з програмування ІСРС у південно-східній Європі:

– І обласний етап (Кіровоградська область) 22 жовтня 2022 р.;

– ІІ центральноукраїнський етап (Дніпропетровська, Черкаська, Полтавська, Донецька, Кіровоградська області) 05 листопада 2022 р.

Півфінал Олімпіади заплановано на 10-11 грудня 2022 р.

До участі у змаганнях запрошуються студентські команди закладів вищої освіти, а також учнівські команди закладів загальної середньої освіти, які складаються з учнів 8-11 класів – учасників і при­зерів ІІІ, ІV етапів Всеукраїнських шкільних олімпіад з інформатики.

Команди необхідно зареєструвати до 12 жовтня 2022 року на сайті студентської Першості світу з програмування icpc.global . Для цього слід учасникам і тренерам бути зареєстрованими на означеному сайті (інструкція для реєстрації ), після чого тренер (викладач або вчитель) реєструє команду (регіон KROPYVNYTSKYI, у формі TEAM REGISTRATION вказати назву команди, трьох її учасників за їх e-mail’ами та натиснути REGISTER TEAM).

У 2022 році І етап ІСРС-UKRAINE-2022 проводиться згідно з Тимчасовими правилами на платформі E-olymp.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ ЦЕНТРАЛЬНОУКРАЇНСЬКОГО ОРГКОМІТЕТУ

Координатор ІСРС-UKRAINE-2022 у Центральному регіоні (Дніпропетровська, Черкаська, Полтавська, Донецька, Кіровоградська області): доцент кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ Олександр ДОРЕНСЬКИЙ, https://t.me/ODorenskyiwww.fb.com/o.dorenskyi.

Адреса локації ІСРС-UKRAINE-2022 у Центральному регіоні: Центральноукраїнський національний технічний університет, Кафедра кібербезпеки та програмного забезпечення, просп. Університетський, 8, м. Кропивницький, 25030.

Офіційна вебсторінка центральноукраїнського контесту ІСРС-UKRAINE-2022: https://icpc.global/regionals/finder/Ukraine-Central-2022.