Вебінар «Хто такий SecOps та як їм стати» від Middle SecOps Engineer SoftServe Олени Пасько для здобувачів освіти кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ


19 жовтня 2022

19 жовтня 2022 року на кафедрі кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету у колаборації з SoftServe Academy був проведений вебінар «Хто такий SecOps та як їм стати», який провела Middle SecOps Engineer SoftServe Олена Пасько.

Цільовою аудиторією даного вебінару були здобувачі вищої освіти в першу чергу з освітньої програми 125 «Кібербезпека» (http://kbpz.kntu.kr.ua/125kib/), та викладачі кафедри, які забезпечують освітні компоненти цієї освітньої програми. Крім вищеперерахованих учасників, учать прийняли також й здобувачі освітніх програм 122 «Комп’ютерні науки» (http://kbpz.kntu.kr.ua/122bak-2/http://kbpz.kntu.kr.ua/122mag/) та 123 «Комп’ютерна інженерія» (http://kbpz.kntu.kr.ua/123bak/http://kbpz.kntu.kr.ua/123mag/), в яких також присутні компетенції та освітні компоненти з питань кібербезпеки й які навчаються на кафедрі кібербезпеки та програмного забезпечення.

Олена Пасько дуже цікаво й доступно розповіла про актуальні навички у сфері кібербезпеки, якими повинен володіти SecOps сучасної компанії. Були розглянуті домени Cybersecurity, детально розглянуті необхідні навички для різних доменів кібербезпеки.

Під час вебінару відбулася дискусія, активну роль у якій взяв студент групи КБ-20-3СК освітньої програми 125 «Кібербезпека» Дмитро Бурейко.

Дякуємо нашим партнерам з SoftServe Academy за можливість поспілкуватися з практиком та отримати поглиблені знання з кібербезпеки. Подальша плідна співпраця принесе багато користі усім зацікавленим сторонам та допоможе студентам зробити успішну кар’єру у сфері кібербезпеки.