Розглядаємо актуальні питання забезпечення якості вищої освіти в технічних університетах разом з НАЗЯВО


13 квітня 2023

Викладачі кафедри кібребезпеки та програмного забезпечення прийняли участь у вебінарі «Актуальні питання забезпечення якості вищої освіти в технічних університетах», який організований Національним агентством із забезпечення якості освіти та відбувся 13 квітня 2023 року.

Під час вебінару виступили спікери з такими доповідями, як:

– Наталія Стукало – заступниця Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з вступним словом та поясненням організаційних питянь проведення семінару;

– Ірина Удовик – голова галузевої експертної ради з галузі знань 12 Інформаційні технології.

– Маріуш Мазуркевич – заступник декана факультету менеджменту Вроцлавського технічного університету, з темою: «Зелені трансформації в технічних університетах».

– Богдан Моркляник – заступник Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, з темою: «Присвоєння професійних кваліфікацій в освітніх програмах».

– Олена Єременко – заступниця Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, з темою: «Формування загальних компетентностей і вища технічна освіта: якісно реалізуємо освітню програму».

– Володимир Бахрушина – член Національної команди експертів з реформування вищої освіти, з темою: «Забезпечення якості професійної вищої освіти».

Корисна інформація отримана під час актуальних доповідей дозволить підвищити якість вищої освіти в технічних університетах, зокрема на кафедрі кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету