Мітап професійного розвитку й удосконалення викладацької майстерності


31 травня 2023

Відбувся черговий, вже традиційний для викладачів дисциплін освітньо-професійних програм «Комп’ютерні науки», «Кібербезпека», «Комп’ютерна інженерія» і «Програмування та кіберзахист інфокомунікацій» (кафедра кібербезпеки та програмного забезпечення), захід з професійного розвитку й удосконалення викладацької майстерності, який провів провідний інженер-програміст «EPAM Ukraine» Роман ТКАЧУК.

Цього разу професіонал-практик поділився досвідом впровадження у освітній процес тонких клієнтів. Презентувавши методику викладання з використанням означеного технологічного рішення і програмно-технічні засоби, спікер обґрунтував підвищення ефективності навчального процесу, зростання зацікавленості студентів до практики, реалізованої на основі запропонованих програмно-технічних засобів.

 

У дискусійній частині мітапу викладачі разом із представником ІТ-компанії обговорили можливості й перспективи впровадження запропонованої методики викладання з використанням Thin Client в компонентах (дисциплінах) освітньо-професійних програмам «Комп’ютерні науки», «Кібербезпека», «Комп’ютерна інженерія», «Програмування та кіберзахист інфокомунікацій».