«Створюємо хмарну інфраструктуру за допомогою Cloudflare», викладачі та студенти кафедри прийняли участь у вебінарі від компанії BAKOTECH


20 липня 2023

Незважаючи на період відпусток й канікул, викладачі та студенти кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення які викладають та відповідно навчаються на освітніх програмах 122 “Комп’ютерні науки”, 123 “Комп’ютерна інженерія”, 125 “Кібербезпека” та 172 “Програмування та кіберзахист інфокомунікацій” прийняли участь у вебінарі «Створюємо хмарну інфраструктуру за допомогою Cloudflare» від компанії BAKOTECH, який відбувся 20 липня 2023 року.

На вебінарі було доведемо, що побудувати продуктивну, ефективну і безпечну інфраструктуру в хмарі не тільки можливо, але й досить просто, і це потрібно зробити якнайшвидше. Було надано інформацію про рішення вендора Cloudflare і про те, як вони допоможуть виконувати ваші «земні» завдання та вимоги в хмарі.

Розглядалися наступні питання:

– Аналіз проблем безпеки, вразливостей та ефективних заходів для захисту.

– Покращення продуктивності додатка без втручання в код.

– Інтеграція інфраструктури та оптимізація роботи з хмарним рішенням.

– Як Cloudflare задовольняє вимоги регіональної конфіденційності даних?

– Як розв’язати проблеми безпечної роботи працівників?

BAKOTECH® – міжнародна компанія, яка лідирує у сфері фокусної Value Added IT-дистрибуції та поставляє рішення провідних світових IT-виробників. Позиціонуючи себе як True Value Added IT-дистриб’ютор, BAKOTECH надає професійну до- і пост-продажну, маркетингову, технічну підтримку для партнерів та кінцевих замовників. Територіально компанія працює в 26 країнах на ринках Центральної та Східної Європи, Балкан, Балтії, Кавказу, Центральної Азії з офісами у Празі, Кракові, Ризі, Києві, Баку, Алмати та Астані.