"Project Management: Deep Dive Online", викладачі кафедри прийняли участь у вебінарі від компанії SoftServe


25 серпня 2023

23 серпня 2023 року, викладачі кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення які викладають на освітніх програмах 122 “Комп’ютерні науки”, 123 “Комп’ютерна інженерія”, 125 “Кібербезпека” та 172 “Програмування та кіберзахист інфокомунікацій” прийняли участь у вебінарі “Project Management: Deep Dive Online”, в рамках Tech Summer for Teachers Bootcamp-2023, від компанії SoftServe..

Навички проєктного менеджменту охоплюють широкий спектр управлінських навичок, включаючи управління часом, планування, бюджетування та менеджмент ресурсів. Здатність успішно керувати цими аспектами може допомогти студентам виконувати проєкти швидше та легше і, як наслідок, бути затребуваними на ринку праці.

Разом із Володимиром Собко, Project Manager, SoftServe, дізналися, зокрема, про:

– основи управління проєктом: планування, контроль, взаємодія зі стейкхолдерами, пріоритезація задач та методології project management;

– навики, якими мають володіти PM-и майбутнього;

– роль проєктного менеджера сьогодні: виклики у сучасній реальності.

Спікером вебінару виступив Володимир Собко, Project Manager, SoftServe, висококваліфікований професіонал з понад 15 роками досвіду в інформаційних технологіях. Володимир має унікальний досвід роботи з клієнтами в Європі та США, що сприяє глибокому розумінню міжнародних ринків та стандартів. Володимир зосереджений на постійному вдосконаленні та розвитку команд, з якими працює. Він є експертом у веденні проектів, управлінні бюджетами та розширенні ресурсів для досягнення успіху. Батько двох чудових доньок, з якими тільки 2 роки тому навчився їздити на велосипеді, то ж lifelong learning – це про нього:)