"CV Fails Night", підвищуємо знання щодо проходження в компанію мрії, за допомогою лайфхаків від ІТ-компанії SoftServe


08 вересня 2023

7 вересня року, викладачі та студенти кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення які викладають та відповідно навчаються на освітніх програмах 122 “Комп’ютерні науки”, 123 “Комп’ютерна інженерія”, 125 “Кібербезпека” та 172 “Програмування та кіберзахист інфокомунікацій” прийняли участь у вебінарі “CV Fails Night”, від однієї з ведучих ІТ-компанії України SoftServe.

SoftServe запросило на CV Fails Night, щоб не з типових статей здобути лайфхаки для проходження в компанію мрії.

Були розглянуті наступні питання:

– Дізналися про основні фейли в резюме й на співбесідах. А також те, як можливо їх уникнути.

– Ділилися власними історіями зі скрінингу CV та спілкування з рекрутерами.

– Розказували, що бентежить у пошуку роботи найбільше.

– Отримували відповіді на всі свої запитання.

Крім того, з усіма зареєстрованими SoftServe поділися шаблоном CV для junior IT-фахівця від SoftServe Academy.

За допомогою знань, отриманих на даному вебінарі вияснили, як перетворити «ми зупинилися на іншому кандидаті» на «раді запросити вас у команду» разом із SoftServe.

Дякуємо SoftServe Academy за системну співпрацю з кафедрою кібербезпеки та програмного забезпечення, та надання передових актуальних знань у ІТ-сфері.

SoftServe – провідна ІТ-компанія, що займається консалтингом та надає послуги у сфері цифрових технологій. В межах своєї діяльності компанія створила навчальну систему SoftServe Університет, підрозділом якої є SoftServe Академія. Мета Академії – створити екосистему для постійного розвитку талантів, їхнього супроводу та підтримки: від навчання до кар’єри.

SoftServe Академія – місце, де ти знайдеш низку комплексних і взаємодоповнювальних навчальних рішень, аби розпочати кар’єру в ІТ. SoftServe Академія пропонує різноманітні типи курсів та напрямів, які заточені на використання сучасних методологій розробки програмного забезпечення.