Взаємодія кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення з курсами програми корпоративної соціальної відповідальності компанії Cisco (Cisco Networking Academy Program)


10 жовтня 2022

Шановні викладачі та студенти.

Гарантами спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки», 123  «Комп’ютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека» освітнього рівня бакалавр та магістр, фахівці з яких готуються на кафедрі кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету була проведена зустріч з керівником Центру підтримки академій та Центру підготовки інструкторів Cisco Державного університету “Житомирська політехніка” Андрієм Єфіменко. За результатами даної зустрічі була досягнута домовленість щодо можливості участі викладачів та студентів кафедри у навчальних курсах мережевої академії Cisco. Більш детально інформація наведена у прикріплених файлах.

За деталями, щодо умов та можливостей навчання звертатися до кандидата технічних наук, доцента, керівника Центру підтримки академій та Центру підготовки інструкторів Cisco Державного університету “Житомирська політехніка” Андрія Єфіменка. т.м.+38(067)-388-76-17. yefimenko.andrii@gmail.com