На кафедрі КбПЗ – всеукраїнський ІТ-івент здобувачів вищої освіти та молодих учених


26 листопада 2020

Студенти ІТ-спеціальностей, аспіранти й молоді вчені із Києва, Дніпра, Житомира, Харкова, Запоріжжя, Полтави, Миколаєва, Одеси, Хмельницького та Кропивницького зібралися на Всеукраїнську науково-практичну конференцію “Комп’ютерна інженерія і кібербезпека: досягнення та інновації”, яка ініційована кафедрою #КбПЗ #ЦНТУ і вже уп’яте проводиться на її базі. Цьогорічними співорганізаторами івенту є Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, а сам захід проводиться у онлайновому форматі та триватиме до 29 листопада.

Учасниками ІТ-конференції-2020 є представники Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, Донецького національного технічного університету, Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, Національного авіаційного університету, Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», Національного університету «Запорізька політехніка», Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова, Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Харківського національного університету радіоелектроніки, Хмельницького національного університету, Центральноукраїнського національного технічного університету.

Здобувачі вищої освіти й молоді вчені – учасники конференції обмінюються новими ідеями, отриманими науковими й практичними результатами досліджень у галузях комп’ютерної інженерії та кібербезпеки, обговорюють сучасні досягнення і інновації комп’ютерної інженерії, тенденції розвитку та захисту кіберпростору України. Частина учасників апробовують доробки своєї науково-дослідної діяльності, зокрема результати бакалаврських, дипломних, магістерських, дисертаційних робіт. Також ІТ-конференція “Комп’ютерна інженерія і кібербезпека: досягнення та інновації” є платформою інтегрування зусиль для презентації нових розробок, розширення наукових зв’язків, встановлення творчих контактів.

З матеріалами Всеукраїнської НПК здобувачів вищої освіти й молодих учених “Комп’ютерна інженерія і кібербезпека: досягнення та інновації” можна ознайомитися у інституційному репозитарції ЦНТУ http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2960 . Фото з вебінарних онлайн-засідань – у альбомах групи кафедри КбПЗ у фейсбуці https://www.facebook.com/groups/itkntu .

Колектив кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення дякує всім учасникам ІТ-конференції-2020 за активність та запрошує до участі у наступних ІТ-івентах, які незабаром відбуватимуться у Центральноукраїнському національному технічному університеті.