«ЖИТИ ЯКІСНО!»


21 жовтня 2020


КАСЬЯНОВ Назар, студент кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення (гр.КБ-20), кандидат на посаду Голови Студентської Ради МТФ – широкої душі людина, чуйний, стоїть на сторожі інтересів людських цінностей, вважає за краще поважні взаємини не тільки з собою, а й між людьми в його оточенні. Посилено займається саморозвитком – спортом (панкратіоном) для підтримки здорового духу і англійською мовою для розширення своєї зони комфорту. Відчуває себе невід’ємною частиною суспільства, обожнює бути в гущі подій.
Але, як каже Назар, бувають моменти, які хотілося б поліпшити, але іноді для цього немає можливості:
«Тому я йду в Студентську Раду, щоб дати можливість студентам впливати на хід подій, висловлювати свої думки з різних питань. Адже саме ми своєю сміливістю, думками, ставленням формуємо наше сьогодення і майбутнє.»
Назар закликає сучасну молодь не соромитися себе показати, захищати один одного і обмірковувати, що говорити. Так як невірне слово теж може поранити або погіршити якість життя.
 Передвиборча програма:
– забезпечити якісне проведення остаточного формування Студентської Ради МТФ (процедура обрання і затвердження студентського самоврядування всіх рівнів);
– регламентування плану роботи Студентської Ради МТФ щодо проведення основних свят, затверджених ЗУ «Про свята та вихідні дні», а також додаткових заходів на розсуд студентів;
– використання приміщення “Грамофон” для потреб студентів і викладачів з подальшим удосконаленням;
– консультації студентів з будь-яких питань особисто мною та складом нової Студентської Ради МТФ;
– допомога у широкій інформатизації про можливості університету абітурієнтам та чинним студентам.
P.S. Вибори Голови Студентської Ради МТФ відбудуться 22 жовтня 2020 року на п’ятому поверсі головного корпусу ЦНТУ.