Завідувач КбПЗ Олексій Смірнов отримав почесний диплом


20 жовтня 2020

Вітаємо завідувача кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Олексія Анатолійовича Смірнова з врученням почесного диплома від ректора Центральноукраїнського національного технічного університета Черновола Михайла Івановича!

Олексій Анатолійович має багато наукових праць, публікацій в наукових виданнях, регулярно приймає участь в наукових міжнародних конференціях, під його керівництвом аспіранти здобувають науковий ступінь кандидата технічних наук(PhD), є визнаним фахівцем в галузі 12 Інформаційні технології, є членом Спеціалізованих вчених рад, має значну кількість публікації в Sсopus.

Завдяки старанням Олексія Анатолійовича була відкрита нова спеціальність в університеті – Кібербезпека, що на даний час є спеціальністю майбутнього; з кожним роком студенти нашої кафедри отримують все більше можливостей, щоб отримати роботу своєї мрії.

Колектив кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення бажає Вам, Олексій Анатолійович, ще більших перемог, подальших звершень у науці і викладацькій діяльності!