З Днем Незалежності України!


25 серпня 2020
У святковому й піднесеному настрої сьогодні, 24 серпня, пів сотні науково-педагогічних працівників ЗВО з усієї України “зустрілися” онлайн і плідно попрацювали разом задля підвищення якості вищої освіти нашої країни, першочергово – забезпечення академічної доброчесності у вітчизняних закладах освіти. Інтернет-семінар пройшов під егідою освітньої україно-польської фундацієї “Інститут міжнародної академічної і наукової співпраці” (IIASC) www.iiasc.org.
Спікер вебінару – Олександр ДОРЕНСЬКИЙ, доцент кафедри КбПЗ ЦНТУ. Його доповідь-презентація присвячена актуальним задачам і злободенним проблемам забезпечення академічної доброчесності у ЗВО України. Як науковець, викладач університету і експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, пан Олександр представив результати власних досліджень з означеної тематики, сформулював перелік актуальних задач, окреслив проблематику сучасної освіти в частині забезпечення академдоброчесності у сучасних реаліях.
Нагадаємо, у 2020 році Олександр ДОРЕНСЬКИЙ успішно пройшов міжнародне наукове стажування з питань забезпечення академічної доброчесності у ЗВО. За результатами опанування закордонного досвіду й європейських практик Олександр Павлович підготував і успішно захистив підсумкову наукову працю «Методологічний аспект становлення академічної доброчесності як елемента української культури суспільства».
З Днем Незалежності України!