Антон Мороз студент КбПЗ та однин із організаторів проекту Language School


28 грудня 2019
Перший курс самий найтаємничий курс із всіх.
Саме в ньому робляться відкриття і з цікавістю розглядаються скарби, які нам дісталися.
Цього року одним із яскравих першокурсників кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення є
Антон Мороз.

Має відмінні успіхи не тільки в навчанні, а й у міжнародній молодіжній громадській організації AIESEC Ukraine у Кропивницькому, представником якої є та одним із організаторів проекту Language School.
До речі, цей проект є майданчиком для живого спілкування з іноземцями. Учасники мають можливість познайомитись з культурами інших країн, знайти нових друзів та підвищити рівень володіння англійською мoвoю. Проект стартує 16 січня 2020 року і долучитися до нього може кожен бажаючий.
Nothing is impossible!/ Немає нічого неможливого! – такий погляд на життя у Антона.
«Почав займатися програмуванням я ще в школі. Оскільки мені це подобалося, то у мене не було сумнівів у тому, яку спеціальність обрати.
У вересні я став АЙСЕКером. Відтоді почався один із найцікавіших та захоплюючих етапів у моєму житті! Зараз я один із організаторів проекту Language School і пишаюся цим!
Під час навчання в університеті я зрозумів, що це не як навчання в школі й тут треба дійсно старатися, щоб стати хорошим спеціалістом. Найкращий спосіб для цього – самоосвіта. Викладачі вимогливі, але якщо тобі треба допомога з чимось – вони пояснюють і допомогають.»
Бажаємо Антону й надалі бути нашим успішним студентом, наполегливості у реалізації своїх планів, проектів та досягненні своїх мрій!