Вибираємо кандидата на посаду Голови Студентської Ради МТФ


13 листопада 2018

Дмитро Казбеков, студент гр. КІ-16 кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення, дуже творча й талановита особистість. Ще зі школи приймав участь у різних концертах школи та свого міста, намагається не пропускати жоден захід в університеті, допомагаючи у його організації. В даний час є активним учасником Студентсько клубу ЦНТУ та Студентської Ради ЦНТУ, волонтером і представляє свою кандидатуру на посаду Голови Студентської Ради механіко-технологічного факультету на виборах, що відбудуться 15 листопада 2018 року в ЦНТУ.

Крім цього, також балотується в депутати Молодіжного парламенту Кіровоградської області, вибори якого відбудуться 22 листопада 2018 року в ЦНТУ.

Дмитро Казбеков:
«Мрію зробити свій факультет найкращим, активним, щоб кожен його студент не тільки відчував гордість за свою приналежність до механіко-технологічного факультету, а й знав, що будь-яку ідею можна реалізувати за допомогою Студентської Ради МТФ та викладачів. Треба не соромитися озвучувати свої бажання, пропонувати ідеї та проявляти активність у їх реалізації. Все це підтримується й буде підтримуватися!

Цікаве студентське життя не обмежується лише навчанням і розвагами, а й може розвиватися у науковій, спортивній, політичній, культурній сфері. Особлива увага приділяється також благодійності, допомозі дітям-інвалідам та сиротам. У нас є багато можливостей для пошуку і розвитку себе. Потрібно лише дізнатися про них і все у вас буде на вищому рівні.»

Дмитро нам радить завжди пам’ятати «Не кажи «не вмію», а кажи «навчуся»», тоді у нас вийде здійснити всі свої наміри, ідеї, бажання.

Колектив кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення бажає Дмитру перемогти на виборах, втілити в життя плани стосовно свого факультету, кафедри, життя студентства та молодіжної політики.