«Нові горизонти» студентської наукової роботи


18 січня 2018

Напередодні 2017-18 навчального року в Центральноукраїнському національному технічному університеті з’явився студентський науковий гурток «New Horizons». Він діє при кафедрі кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ, сфера інтересів гуртка «New Horizons» зосереджена на інформаційних технологіях.

Науковим керівником студентського гуртка «New Horizons» є доцент кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Єлизавета Мелешко, а головою гуртка її аспірант Віталій Хох. Вони вирішили відкрити в університеті окремий науковий гурток саме для студентів кафедри КбПЗ. Ініціатори створення гуртка «New Horizons» ставили на меті залучити студентів кафедри до наукової діяльності та поглибленого вивчення дисциплін в області програмування, інформаційних технологій та інформаційної безпеки.

Протягом осіннього семестру в  гуртку «New Horizons» активно займалось більше 20 студентів кафедри КбПЗ першого-п’ятого курсів. Лише за три місяці поточного навчального року в рамках гуртка «New Horizons» було прочитано серію лекцій з основ програмування на мові С#, серію лекцій з розробки комп’ютерних ігор з використанням ігрового рушія Unity; лекцію з основ програмування на java для OS Android; лекцію з основ web-програмування, лекцію з основ роботи у Photoshop, лекцію з 3D-моделювання та level-дизайну комп’ютерних ігор, проведено ряд конкурсів та семінарів, також гурток виступив співорганізатором першого в ЦНТУ хакатону (хакатон з програмування та робототехніки “Robotomania-2017”).

Детальніше читайте на офіційному сайті ЦНТУ