Представник КбПЗ Ірина Лисенко відвідала Міжнародний форум фахівців з інформаційної безпеки


10 грудня 2017


10.12.2017 Оксана Конопліцька

Дев’ятого грудня 2017 р. в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся Міжнародний форум фахівців з інформаційної безпеки “Глобальні інформаційні загрози: актуальні тренди 2017”.

Старший викладач кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ Лисенко Ірина Анатоліївна стала учасником цього форуму. Як відмітила Ірина Анатоліївна, подія виявилась масштабною і дуже корисною, оскільки містила багато практичної інформації зі сфери кіберзахисту.

Організатор заходу Міжнародний практичний форум фахівців з інформаційної безпеки “Глобальні інформаційні загрози: актуальні тренди 2017” Александр Курбан презентував свою монографію “Інформаційні війни у соціальних он-лайн-мережах”. Як представник кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Ірина Анатоліївна отримала екземпляр книги, яка буде передана до книжкового фонду нашої кафедри.

Одна з найцікавіших доповідей форуму, що відмітила Ірина це дослідження представників IJI IT GROUP “Моніторинг інформаційних загроз: практичні підходи до лінгвістичного аналізу нарративів”. Цікавим виявився саме практичний підхід до аналізу інформаційного простору України, приклад “живого” застосування моделей психолінгвістичного аналізу, наявність чітких результатів їх роботи.

Своїми враженнями про подію Лисенко І. А. докладніше ділиться у групі КбПЗ в Facebook