Весняна толока у парку Перемоги


14 квітня 2017

У суботній загальноміській толоці з прибирання у парку Перемоги 8 квітня 2017 року за підтримкою народного депутата України Олександра Горбунова прийняли участь й представники механіко-технологічного факультету ЦНТУ, викладачі (Дрєєва Г.М., Ладигіна О.А., Якименко М.С.) та студенти груп КІ-16-1, КІ-15-3ск кафедри програмування та захисту інформації.

Навіть похмура погода та періодичний дощ не завадили прибиранню великих ділянок парку та гарному настрою. Під веселу музику паркову зону прибрали від гілок,чагарників, листя, сміття та висадили саджанці молодих деревз іменною табличкою.

Після всіх робіт учасники весняної толоки пригостились смачною кашею з м’ясом, овочами та гарячим чаєм і далі насолоджувались чудовою компанією та цікавими розмовами.

Нічого не радує око так як чисте доглянуте лоно природи  і тепер приємно буде ходити на пікніки, та й просто на прогулянку відновлювати запас своєї енергії, відпускати весь накопичений за день, тиждень негатив та мати змогу залишатися Людиною з великою літерою.

Ольга Ладигіна

Фото – Сніховський Андрій, ст. гр. КІ-16-1