Студенти та викладачі нашої кафедри на виставці AGROEXPO


02 жовтня 2016

З 30 вересня по 1 жовтня проходила  ІV міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2016, яку відвідали викладачі та студенти нашої кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення, деякі як відвідувачі виставки, а деякі як її учасники. На виставці було представлено спеціалізовану аграрну техніку та технології, що дають можливість компаніям-експонентам демонструвати свої здобутки для агропромислового комплексу України.

Дуже важливо було побачити наших студентів та викладачів серед учасників. Отже, провідна фірма Radiy демонструвала свої досягнення в енергозберігаючому комплексі, а наш студент групи КН-16м Савченко Владислав на виставці представляв програму Radiy «Розробки та впровадження енергозберігаючих світлодіодних джерел світла та освітлюючих систем на їх основі». Він розповів: «Досвід нашого підприємства в промисловості радіоелектроніки дозволяє нам виготовляти надійні та якісні електротехнічні вироби. Всі наші світильники мають сертифікат УкрСЕПРО та пройшли повний цикл сертифікаційних дослідів у відповідності до європейських вимог, що дає змогу НВП «Радій» маркувати світлотехнічні прилади знаком «СЕ»».

Ще одна розробка «Автоматизована система моніторингу та управління водоканалами, теплоцентралями та електромережами» компанії «Новус Кібернетікс» була представлена на виставці нашим викладачем Буравченком Костянтином Олеговичем та нашими студентами Буравченком Іваном, Рахмановим Тимуром. Буравченко Костянтин розповів: «Наша система дає змогу контролювати технологічні показники, отримувати інформацію про стан водопостачання на теплових носіях у реальному часі та зменшувати витрати, що дає можливість економити бюджетні кошти».

Також, хочеться відмітити ще одного нашого студента Лозового Віктора, який представляв Альга 600- унікальний водорозчинний біостимулятор зросту рослин.

Отже, цьогорічна виставка AGROEXPO виявилася цікавою та пізнавальною для студентів та викладачів нашої кафедри.

Підготувала О.К. Конопліцька-Слободенюк