Наш куратор кращий в КНТУ


07 вересня 2016

Початок навчально-робочого року кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення ознаменувався цікавою подією – перемогою в конкурсі «Кращий куратор академічної групи» Кіровоградського національного технічного університету, перше місце в якому дісталося нашому викладачу Ладигіній Ользі Анатоліївні, куратору групи КІ-15. З чим колектив кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення вітає її та бажає подальших здобутків і успіхів в роботі зі студентами.

Ольга Ладигіна:

Ця перемога принесла мені не тільки радість, а й безмірну гордість за свою улюблену групу КІ-15. Адже, по суті, завдяки моїм талановитим хлопцям і дівчатам стала можливою ця перемога.

Рік тому, коли приймала їх під свою опіку, мене здивував той факт, що незважаючи на свою численність (36 осіб) група підібралася приємною і всі до єдиної людини знайшли відгук у моїй душі. Кожен є надзвичайно цікавою сформованою особистістю зі своїми адекватними поглядами, культурою і зрілим розумінням життя, незважаючи на свій юний вік. В рамках статті про всіх розповісти не можу, тому зупинюся на деяких неординарних особистостях.

Найперша яскрава зірочка поза конкуренції, це звичайно, наша староста – Орина Старкіна. Їй світить велике майбутнє, настільки вона багатогранна, з високою планкою для досягнення цілей і постійного інтересу до всього інтелектуального та професійно нового.

Силовою міццю нашої групи є Олександр Юхимчак, який бере тільки призові місця на змаганнях з греко-римської боротьби. На першому змаганні в його студентському житті мене захопив інтерес нашої групи до нього, співпереживання і радість за його перемогу, яку він і присвятив нам.

Інтелектом, мозком нашої надзвичайно талановитої групи я б назвала Миколу Цуркана. Він в усі поставлені задачі вникає швидко і без проблем їх вирішує. На цьому він не зупиняється і постійно розширює свій горизонт знань. Та ще допомагає своїм одногрупникам в осмисленні незрозумілих моментів задач, що є великим плюсом в людських якостях.

Ну і як же не згадати про співочий талант Арцруна Сарояна, без якого не обходиться жоден університетський захід  і за межами університету він теж затребуваний. Його голос в музиці – це щось! Так і хочеться слухати його і танцювати.

Ще важливо відзначити Владислава Пашинських, зберігача нашої пам’яті, студента з задатками професійного фотографа. Він фіксує всі заходи групи, веселі моменти «за кадром», завдяки чому наші емоції назавжди відображені і готові знову ожити при перегляді архіву фотографій нашої групи.

Загалом, я щаслива, що є куратором настільки чудової, людяної, дружної групи і дуже люблю своїх хлопців та дівчаток.  Не посоромлюся сказати – ми найкращі!

А тепер кілька слів самих студентів про свого куратора:

Євгеній Каспаров, заст. старости гр. КІ-15:

Наш куратор піклується про всю групу і за кожного окремо. Вона намагається зробити навчальний процес цікавим і різноманітним, організовує  для нас позанавчальні заходи, які об’єднують нашу групу. Якщо виникають проблеми або складнощі, Ольга Анатоліївна завжди нам допомагає і підтримує. Вона завжди інформує всіх з будь-якого питання і готова приділити свій час кожному. Ми дуже цінуємо її за старанність і за добре ставлення до нас, з гордістю можемо сказати і підтвердити – наш куратор краще всіх!

Віктор Завалін, студент гр. КІ-15:

Друг, наставник, людина, на яку можна покластися і яка завжди допоможе – всі ці якості поєднуються в одній особі, а саме в нашому кураторі – Ользі Анатоліївні.

Орина Старкіна, староста гр. КІ-15:

У нас, напевно, самий позитивний і життєрадісний куратор. Навіть коли ми втрачаємо настрій і опускаємо руки, вона підтримує і рятує ситуацію. Після веселого і сумбурного першого року, це цінується і помічається особливо. Чесно, спочатку вона здалася мені дивною, але тепер я впевнена, що група нікого іншого не захоче на цій посаді. І мені, як старості, з таким куратором не страшно і не важко, що дуже важливо, адже я знаю, що мені є на кого покластися. І хочеться сказати спасибі величезне за всі ідеї, за всю допомогу, за те, що вона як ніхто переживає за кожного і робить для нас усе можливе і неможливе.

Ладигіна Ольга Анатоліївна зі своєю групою КІ-15

Підготувала О.К. Конопліцька-Слободенюк

Фото – Владислав Пашинських, ст. гр. КІ-15