Семінар «Молодь за здоровий спосіб життя»


29 квітня 2016

На кафедрі кібербезпеки та програмного забезпечення відбувся семінар, організований викладачем кафедри Резніченком Віталієм Анатолійовичем на тему «Молодь за здоровий спосіб життя». Для студентів груп УБ-15, КІ-15, КІ-15-3ск та КІ-14 виступали психологи КЗ «КОНД» Залевська-Бойко Катерина Василівна та Булатова Олена Володимирівна.

Виступаючи на семінарі психологи підняли тему про вплив алкоголю і наркотиків на молодий організм, про те, як в сучасному світі дуже важко вберегтися від шкідливого впливу звеселяючих засобів. Студентам було надано інформацію, як може змінитися життя людини, якщо вони будуть вживати такі засоби. Також, психологи наголосили на тому, як можна вберегтися від цього.

Психолог, Булатова Олена Володимирівна загострила увагу студентів на тому, як впливає сім’я на розвиток особистості. Що саме в сімейному колі можна радіти, відпочивати, насолоджуватись життям, допомагати один одному та отримувати підтримку і розуміння.

Залевська-Бойко Катерина Василівна розповіла про те, як наше оточення впливає на те, хто ми є. Дала пораду всім, як не помилитися при спілкуванні з неблагонадійними людьми, що трапляються  на нашому шляху, та не потрапити в складні ситуації.

Загалом, куратори присутніх груп сподіваються, що цей семінар допоміг студентам розгледіти проблему згубних звичок та посприяв тому, щоб вони могли  обрати здорове, цікаве і різноманітне життя без них.

Підготувала Оксана Конопліцька-Слободенюк