Підвищення знань з академічної доброчесності здобувачем вищої освіти Єлизаветою Литвин, яка навчається за ОП 125 «Кібербезпека та захист інформації»


15 квітня 2024

Студентка групи КБ-22-1 Єлизавета Литвин, яка навчається на освітній програмі 125 «Кібербезпека та захист інформації», 06.03.2024 р. пройшла навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», який був організований Національним університетом «Запорізька політехніка» й отримала сертифікат АР №2406/0566-24, який підтверджує, що здобуто базові знання щодо:

– принципів та норм академічної доброчесності, вміння застосовувати їх у науковій та освітній діяльності;

– вимог законодавства у сфері академічної доброчесності, вміння інтерпретувати їх у контексті власної професійної діяльності;

– вміння виявляти потенційні ризики та можливості застосування штучного інтелекту з огляду на забезпечення академічної доброчесності.

Форма навчання – дистанційна. Обсяг навчання – 0,5 ЄКТС

Навчання закінчилося проходженням тестів на експертні знання в області академічної доброчесності та здатність застосовувати їх у науковій та освітній діяльності.

Як зазначено організаторами вебінару, здобуті програмні результати є вагомим підтвердженням фахового розвитку, які надають можливість аналізувати вимоги законодавства у сфері академічної доброчесності та інтерпретувати їх у контексті власної професійної діяльності. Здобуті знання та практичні навички в області академічної доброчесності становлять велику цінність для розвитку освітніх систем у сучасному українському суспільстві. Ми впевнені, що Ваше успішне навчання за результатами Вебінару стане міцним фундаментом для професійного зростання та допоможе досягти нових висот в освітній діяльності. Щиро бажаємо Вам подальших нових звершень та невичерпної енергії на шляху до реалізації амбітних цілей.