Результати участі студентів кафедри Кібербезпеки та програмного забезпечення в Міжнародній студентській олімпіаді на базі НАУ (м.Київ)


09 травня 2024

12 квітня 2024 року у Національному авіаційному університеті (м. Київ) відбулась Х Міжнародна студентська олімпіада «Шляхи та механізми захисту інформації інформаційного простору України від шкідливих інформаційно-психологічних впливів». До участі в ній долучились студенти 2 курсу кафедри Кібербезпеки та програмного забезпечення спеціальності «Кібербезпека» Роман Лук’яненко та Денис Паращенко.

Студентами було створено команду «Вальгалла» начолі з керівником старшим викладачем кафедри Кібербезпеки та програмного забезпечення Лисенко Іриною Анатоліївною.

На пленарному засіданні секції Руслан Лук’яненко зробив доповідь на тему «Інформаційні операції союзників при підготовці висадки в Нормандії», а Денис Паращенко - «Аналіз внутрішніх політичних та економічних факторів, що сприяли розпаду СРСР». Обидві теми викликали цікавість та жваве обговорення серед присутніх. Руслан та Денис продемонстрували глибокі знання з представлених тем та успішно відповіли на поставлені питання.

За результатами змагань Руслан Лук’яненко посів ІІ місце, за що нагороджений грамотою та навчальним посібником, відповідно до майбутньої професії. Денис Паращенко отримав приз за участь в олімпіаді – цікаву книгу, безпосередньо пов’язану з його дослідженням у межах тематики олімпіади. Також за сумлінне відношення до підготовки та участь в олімпіаді обидва отримали смаколики.