Команди кафедри здобули перемоги у І етапі міжнародної олімпіади з програмування ICPC 2024


07 жовтня 2024

Кафедра кібербезпеки та програмного забезпечення  Центральноукраїнського національного технічного університету з гордістю повідомляє про успішний виступ своїх команд на Міжнародній студентській олімпіаді з програмування ICPC 2024.

Команди CNTU_Bald та CNTU_The Greeks зайняли відповідно перше та третє місця у І етапі змагань – Всеукраїнській студентській олімпіаді з програмування ICPC 2024 серед команд області, продемонструвавши високий рівень знань та майстерності у сфері програмування.

Склад команди CNTU_Bald:

Тренер: доцент Коваленко Анна (гарант освітньо-професійної програми бакалаврського рівня спеціальності 122 «Комп'ютерні науки»).

Студенти:

Горбачов Євгеній (група КІ22-2).

Червоний Єгор (група КН-22).

Бездольний Кирило (група КН-22).

Склад команди CNTU_The Greeks:

Тренер: доцент Коваленко Олександр (гарант освітньо-професійної програми магістерського рівня спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія»).

Студенти:

Козлов Ян (група КБ-21).

Задорожний Костянтин (група КБ-21).

Іванов Максим (група КБ-21).

ICPC (International Collegiate Programming Contest) – одне з найпрестижніших змагань у сфері інформаційних технологій, де студенти з усього світу змагаються у розв'язанні складних алгоритмічних задач. Участь та перемоги у таких конкурсах підтверджують високий рівень підготовки наших студентів та ефективність освітніх програм кафедри КБПЗ.

Щиро вітаємо команди CNTU_Bald та CNTU_The Greeks, а також їхніх тренерів, з досягненням високих результатів. Бажаємо подальших успіхів та перемог у наступних етапах олімпіади!