Методичний доробок з якості освіти – на міжнародній науково-методичній конференції


05 жовтня 2024

Викладачі кафедри КбПЗ Анастасія Коваленко та доц. Олександр Доренський взяли участь у Міжнародній науково-методичній конференції «Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу» (International Scientific and Methodological Conference «Current Issues of Improving the Quality of the Educational Process»).

Науково-методичний захід присвячений інноваційним та дистанційним технологіям в сучасній освіті, компетентнісному підходу до підготовки сучасного фахівця на додипломному та післядипломному етапах, системі управління якістю освітнього процесу, міжнародним освітнім проєктам (Erasmus+, Nawa та ін.) у формуванні сучасного фахівця, вдосконаленню викладацької майстерності.

Дослідивши нові фактори «пандемії та війни» в освітньому процесі системи вищої освіти України,  Анастасія Сергіївна Коваленко і Олександр Павлович Доренський сформували методичні аспекти зменшення негативного впливу цих чинників на якість освіти шляхом застосування методів соціально-емоційного й перевернутого навчання, ігровізації, інтегрування цифрових технологій до організації освіти. Науково-методична праця схвалена секцією «Підходи до вдосконалення фахової майстерності викладача» і опублікована в матеріалах МНМК.