Студенти та викладачі МТФ відкривають таємниці Хеловіну


02 листопада 2016

Механіко-технологічний факультет (МТФ) Кіровоградського національного технічного університету провів звітний концерт, приурочений до незвичайного молодіжного свята Хеловіну, яке з кожним роком набирає все більшу популярність і розширює ряди своїх шанувальників.

У підготовці цього концерту найактивнішу участь взяли студенти п’яти груп кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення: КІ-16, КБ-16, КІ-15, КІ-16-3ск, КН-16м.

Концертне шоу вийшло насиченим різноманітними видами творчого аматорського мистецтва – за основу  взята театральна постановка, в яку були органічно вплетені співочі та танцювальні таланти студентів, а також вперше в університеті був реалізований театр тіней.

Крім цього, історія, що втілена на сцені, виявилася пізнавальною – глядачі дізналися про витоки, особливості свята Хеловіну і чому гарбуз із свічкою став його незмінним атрибутом.

Участь в концертному шоу принесла студентам і викладачам не тільки великий досвід, але й масу вражень, веселих емоцій, нових друзів та натхнення на нові концертні подвиги!

Джек, один з головних персонажів (Максим Масян, ст.гр.КІ-16):

Як можна весело провести час після пар? На репетиціях до концерту! Репетиції проходили дуже весело і завзято. Ми танцювали, веселилися, бавилися. І в підсумку впоралися з поставленим завданням – у нас вийшов  класний концерт!

Мумія (Богдан Фролов, ст.гр.КІ-16):

Від імені мумій відразу хочу подякувати всім людям, живим людям, які брали участь в концерті. Як на мене, Хеловін вдався і я хочу зазначити, що не може не порадувати,  що концерт був відрепетирований за дуже стислий термін, всього за один тиждень. І  це шокувало багатьох, а не тільки мене. Ще раз хочу подякувати всім діючим персонажам в цій страшній загадковій казці і радує, що все добре закінчилося.

P.S. Окрема подяка студентському молодіжному клубу та студентській раді КНТУ за сприяння в організації свята Хеловіну.

Ольга Ладигіна, сценарист-постановник

Фото – Владислав Пашинських, ст. гр. КІ-15

Відео – Євгеній Каспаров, ст. гр. КI-15