В ЦНТУ лекції викладають представники ІТ-компанії


21 листопада 2022

На кафедрі КбПЗ заняття з навчальної дисципліни «Інновації в комп’ютерних науках» провів професіонал-практик, проект-менеджер ІТ-компанії «Онікс-системз» Микола МАКАРЕВИЧ.

 «Інновації в комп’ютерних науках» – новий курс, який викладається здобувачам вищої освіти за магістерською освітньою програмою «Комп’ютерні науки» на кафедрі кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ. Цю навчальну дисципліну створив доцент кафедри КбПЗ Олександр ДОРЕНСЬКИЙ у співавторстві з представниками ІТ-бізнесу: до розроблення структури й змісту курсу долучилися Микола МАКАРЕВИЧ і Дмитро ДУРАЧ з «Онікс-системз».

Відповідно до програми дисципліни (із силабусом можна ознайомитися на сторінці освітньої програми http://kbpz.kntu.kr.ua/122mag/) п’ять тем «Інновацій в КН» викладає викладач О. ДОРЕНСЬКИЙ, дві – представники ІТ-компанії. Тож, згідно з розкладом занять М. МАКАРЕВИЧ провів 17 листопада лекцію «Ефективність діяльності команд та колективів» (тема 5). Як гість до вебінару долучився і співрозробник дисципліни, директор ІТ-компанії Д. ДУРАЧ.

Чергову лекцію з інновацій в комп’ютерних науках на тему «Оцінювання результатів діяльності команд ІТ-проєктів» також проводитиме представник «Онікс-системз» відповідно до розкладу занять. Оскільки освітній процес в ЦНТУ з 11 листопада провадиться в дистанційному режимі, у лекції можуть онлайново взяти участь всі охочі.